Onthulling LG G Flex 2 Begin Januari

LG-G-Flex-NederlandVolgens Android Authority zal LG begin januari de opvolger van de LG G Flex onthullen. De LG G Flex is een gebogen phablet met een flexibele behuizing en een zelf genezende achterklep.

De huidige LG G Flex is sinds februari beschikbaar in Europa en beschikt over een 6-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 2,26 GHz quad-core processor, 2GB RAM, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera en een 3500 mAh accu. Deze phablet kreeg bij de lancering een forse adviesprijs mee van 749 euro, maar ondanks de prijs lijkt de LG G Flex toch succesvol genoeg om een opvolger te lanceren.

Volgens de bron zal LG de LG G Flex 2 tijdens de CES in Las Vegas onthullen, maar over de specificaties is niks bekend. Waarschijnlijk heeft LG vooral extra aandacht besteed aan de unieke functies van de phablet, zoals de zelf genezende achterkant en de buigbaarheid van de behuizing. Ook zal de opvolger mogelijk wat kleiner worden dan de huidige LG G Flex en zal het display beschikken over een hogere resolutie.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.