Nexus 6 Verschijnt In De Nederlandse Play Store

Nexus-6Google heeft dit weekend de Nexus 6 in de Nederlandse Play Store geplaatst. De phablet van Motorola is nog niet te bestellen, maar naar verwachting zal dit niet lang meer duren.

De Nexus 6 zou oorspronkelijk al vanaf begin deze maand in Nederland beschikbaar moeten zijn, maar deze lancering is tijdelijk uitgesteld vanwege een bug in Android 5.0. Het lijkt er nu echter op dat Google zich eindelijk aan het voorbereiden is op een lancering van de Nexus 6 in Nederland. Google heeft waarschijnlijk de problemen met Android 5.0 weten op te lossen, want Google heeft de phablet al aan de Nederlandse Play Store toegevoegd.

De Nexus 6 is een zeer complete phablet met high-end specificaties. De Nexus 6 beschikt namelijk over een 5,96-inch display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels (496 ppi), een 2,7 Ghz 64-bits Snapdragon 805 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, een 3220 mAh accu, Android 5.0 (lollipop) en draadloos oplaad mogelijkheden. De Nexus 6 krijgt een adviesprijs mee van 649 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.