Lancering Opvolger Moto 360 Komt Dichterbij

Motorola Moto 360Veel over de opvolger van de Motorola Moto 360 weten we nog niet. Ook weten we nog niet precies wanneer de smartwatch zal worden gelanceerd. Wel weten we dat de smartwatch is opgenomen in de Bluetooth SIG-database, waaruit kan worden opgemaakt dat een release niet al te lang meer op zich laat wachten.

De Moto 360 is dankzij het moderne en ronde design erg succesvol. Het is dan ook niet verrassend dat Motorola aan een opvolger werkt. De opvolger beschikt over betere specificaties en een dunnere behuizing. Een lanceringsdatum van de nieuwe smartwatch is nog niet bekend, maar de smartwatch is al wel opgenomen in de Bluetooth SIG-database.

Motorola Moto 360 BTMW03 Bluetooth SIG

Behalve het typenummer BTMW03 en Bluetooth versie 4.1 staan er geen specificaties vermeld. Maar naar verwachting krijgt de smartwatch een iets beter display met een resolutie van 360 x 360 pixels en een dunnere behuizing.

Wanneer de smartwatch zal worden gepresenteerd is niet bekend. De aankondiging kan mogelijk al eind deze maand tijdens de Google I/O plaats vinden, maar dit kunnen we niet met zekerheid zeggen. Google zal tijdens de Google I/O ook de nieuwste versie van Android Wear presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Harold schreef:

    Ik ben de 1e die hem ga kopen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.