Lancering Desire 10 Lifestyle En Desire 10 Pro In September

HTC-Desire-10-ProVolgens de goed geïnformeerde bron @evleaks zal de Taiwanese fabrikant HTC in september twee nieuwe mid-range smartphones introduceren. Van de Desire 10 Pro zijn nog geen details gelekt, maar er worden verschillende specificaties van de Desire 10 Lifestyle genoemd.

De HTC Desire 10 Lifestyle beschikt volgens de geruchten over een 5,5-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een quad-core Qualcomm-processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en BoomSound Hi-Fi Edition stereo speakers. Om extra te kunnen genieten van de verbeterde audio-uitgang worden oordopjes van hogere kwaliteit meegeleverd. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow) met de HTC Sense-skin.

Over de Desire 10 Pro is qua specificaties nog weinig bekend, maar dankzij de bovenstaande foto’s weten we wel hoe de smartphone er uit komt te zien. Het is nog onduidelijk wat voor adviesprijs beide toestellen meekrijgen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.