UPDATE: “Android Lollipop Komt Ook Naar Sony Xperia T3”

Sony-Xperia-T3Mogelijk goed nieuws voor de mensen met een Sony Xperia T3. Sony France heeft namelijk laten weten dat deze midrange smartphone een lollipop-update zal ontvangen. De update zal over enkele weken al worden uitgerold.

Via een tweet van Sony Mobile France is duidelijk geworden dat Sony een lollipop-update in de planning heeft. De update zal in de komende weken worden uitgerold. De update zal onder andere een nieuwe Material design met zich meebrengen en een aantal nieuwe functies.

@urgeunpsicologo Hi, yes Lollipop is planned to be launch on the Xperia T3 in the following weeks.

— Sony Xperia FR (@SonyXperiaFR) May 21, 2015

Dergelijke berichten bieden, ondanks dat het van Sony Mobile France afkomstig is, niet altijd garantie. Er zijn in het verleden namelijk vaker foute berichten via Twitter gestuurd. Toch geeft het een beetje hoop.

UPDATE: Op Xperiablog.net staat dat Sony Mobile France de tweet heeft verwijderd en dat de fabrikant heeft laten weten dat het een fout was. Volgens een nieuwe tweet van Sony Mobile France zal lollipop naast de Xperia Z-toestellen alleen worden uitgerold naar de Xperia T2 Ultra en de Xperia C3.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.