“OnePlus Zal OnePlus Two Op 1 Juni Aankondigen”

OnePlus Two teaserOnePlus heeft via Twitter laten weten dat het bedrijf op 1 juni de opvolger van de OnePlus One zal lanceren. De OnePlus Two komt 13 maanden na de succesvolle lancering van zijn voorganger, de OnePlus One.

De OnePlus One is dankzij de high-end specificaties en de relatief lage prijs een groot succes. Helaas was de smartphone in het begin slechts voor een beperkt aantal mensen beschikbaar. OnePlus is namelijk een klein bedrijf met een klein budget, waardoor er slechts een beperkte voorraad van de OnePlus One beschikbaar was en de smartphone alleen via een uitnodiging gekocht kon worden.

OnePlus heeft onlangs het zogeheten invite-systeem afgeschaft, waardoor de OnePlus One nu voor iedereen beschikbaar is. De aankomende OnePlus Two zal echter wel weer eerst alleen via het invite-systeem worden verkocht.

Volgens OnePlus zal de OnePlus Two opnieuw voor opschudding gaan zorgen in de technologiewereld. Wij waren in ieder geval erg te spreken over de OnePlus One en zijn dan ook erg benieuwd naar de opvolger.

via [gadgetzone]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *