“Komst Samsung Galaxy S6 Edge+ Is Feit”

Samsung Galaxy S6 Edge PlusOp het internet gaan al geruime tijd geruchten rond over een grotere variant van de Galaxy S6 Edge. De komst van deze “phablet” lijkt nu een feit, aangezien Samsung zojuist de naam “Galaxy S6 Edge+” heeft geregistreerd.

Volgens eerdere geruchten zal de grotere variant van de Galaxy S6 Edge de naam Galaxy S6 Edge Plus krijgen. Deze naam heeft Samsung nu officieel ingediend bij de United States Patent and Trademark Office, waaruit we kunnen opmaken dat Samsung daadwerkelijk plannen heeft om een grotere variant van de populaire smartphone met een gebogen scherm uit te brengen.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Er gaan verschillende geruchten rond over de specificaties van de Galaxy S6 Edge+. De afmetingen van de smartphone zullen ongeveer 154.45mm bij 75.80mm bij 6.85mm meten en het AMOLED-scherm krijgt een formaat van 5,5-inch of 5,7-inch met een minimale resolutie van 2560×1440 pixels. Intern zal de Galaxy S6 Edge+ naar verwachting worden voorzien van een Snapdragon 808-processor, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Samsung zal de Galaxy S6 Edge+ mogelijk al binnen enkele weken officieel aankondigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.