Samsung Galaxy Note 7 Vanaf 10 Oktober Beschikbaar In Nederland

Samsung-Galaxy-Note-7Samsung zal op 10 oktober beginnen met het leveren van Galaxy Note 7-toestellen aan Nederlandse klanten. De phablet zal nog niet in de winkels liggen, maar klanten die een pre-order hebben geplaatst ontvangen de phablet al wel.

De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft vanwege explosie gevaar de lancering van de Galaxy Note 7 in Europa uitgesteld en alle verkochte toestellen buiten Europa teruggeroepen. Samsung wil namelijk eerst alle accu’s vervangen met betrouwbare accu’s voordat klanten de Galaxy Note 7 weer kunnen aanschaffen. In verschillende landen hebben klanten al een nieuwe Galaxy Note 7 ontvangen, maar in Nederland is er nog steeds niemand die de Galaxy Note 7 binnen heeft.

Gelukkig komt hier binnenkort verandering in. Samsung heeft namelijk laten weten dat Nederlandse klanten die een pre-order hebben geplaatst vanaf 10 oktober een pakketje kunnen verwachten. Als compensatie voor het lange wachten ontvangen klanten ook gratis een 128GB microSD-kaart. Het is niet bekend wanneer de Galaxy Note 7 gewoon in de winkels komt te liggen, maar waarschijnlijk zal ook dit niet al te lang meer duren.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.