Opnieuw Foto’s Samsung Galaxy Note 5 En Galaxy S6 Edge Plus Gelekt

Foto Samsung Galaxy S6 Edge Plus+Note 5Er zijn opnieuw foto’s opgedoken van de aankomende Samsung Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge Plus. Beide toestellen worden naar verwachting op woensdag 12 augustus officieel aangekondigd tijdens een presentatie in New York.

Samsung heeft in diverse landen al een aantal “preview-sessies” gehouden om de toestellen aan de pers te laten zien. Via één van deze preview-sessies is nu een foto uitgelekt waarop de Note 5 en de S6 Edge Plus duidelijk te zien zijn.

Volgens eerder gelekte informatie krijgt de opvolger van de Galaxy Note 4 een 5,7-inch AMOLED-display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, Samsung’s eigen Exynos 7 chipset, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, 32GB opslagruimte en een 3000 mAh accu. De Note 5 draait op Android 5.1 (Lollipop) en zal in de kleuren zwart, goud, zilver en wit op de markt verschijnen.

De Galaxy S6 Edge Plus is een grotere variant van de normale Galaxy S6 Edge en beschikt volgens de geruchten grotendeels over de zelfde specificaties. Wel is het scherm, zoals de naam al doet vermoeden, een stukje groter.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. marco schreef:

    De witte is gewoon een iphone en iedereen neemt gewoon over van elkaar dat het de note 5 is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.