Samsung Galaxy Note 5 Active Krijgt 4100mAh Accu

Samsung Galaxy S6 ActiveVolgens eerdere geruchten zou Samsung de Galaxy Note 5 voorzien van een 4100mAh accu. Na de officieel introductie weten we intussen dat dit niet het geval was en dat de Galaxy Note 5 over een 3000mAh accu beschikt. Volgens PhoneArena zijn de geruchten echter wel gedeeltelijk waar, omdat Samsung in november met een Note 5-variant komt die wel een 4100mAh accu krijgt.

Volgens de laatste geruchten zal Samsung in november de Galaxy Note 5 Active lanceren voor de Amerikaanse provider AT&T. Deze phablet krijgt een 4100mAh accu en een  water- en stofbestendige behuizing met een IP68-certificatie. De Galaxy Note 5 Active zal in week 46 op de markt verschijnen.

Samsung lanceert regelmatig Active-varianten van smartphones en tablets die speciaal zijn gemaakt voor de actievere mensen. Zo heeft Samsung eerder dit jaar ook al de Galaxy S6 Active uitgebracht, die net als de aankomende Note 5 Active over een grotere accu en sterkere behuizing beschikt. Wel zal de Galaxy Note 5 waarschijnlijk een ander design krijgen met een dikkere behuizing.

Het is niet bekend of de Galaxy Note 5 Active uiteindelijk ook buiten Amerika wordt uitgebracht. Tot nu toe is de Galaxy S6 Active namelijk ook alleen nog maar beschikbaar bij AT&T in de Verenigde Staten.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.