“Samsung Galaxy S7 Krijgt 3D Touch, Irisscanner En MicroSD-slot”

Samsung Galaxy S6 EdgeDe geruchten over de Galaxy S7 lopen binnen, maar komen niet allemaal met elkaar overeen. Volgens de eerste geruchten zou Samsung de microSD-poort namelijk terugbrengen in de Galaxy S7, maar eind vorige week doken renders op waarop geen microSD-poort te zien was. Deze week schrijft de Wall Street Journal echter dat er wel een microSD-poort aanwezig is, net als een irisscanner, USB-C-poort en een vingerafdrukscanner.

Aangezien de Samsung Galaxy S7 waarschijnlijk pas eind februari tijdens de Mobile World Congress zal worden aangekondigd moeten we de meeste geruchten nog met een korreltje zout nemen. The Wall Street Journal laat echter weten dat de informatie via betrouwbare bronnen is binnengekomen.

Volgens deze bronnen heeft Samsung ervoor gekozen om een drukgevoelig scherm te gebruiken. Dit is een vergelijkbare techniek die ook aanwezig is in de nieuwste iPhone 6S. Door harder op het scherm te drukken kunnen andere functies worden geactiveerd.

Ook zal er een irisscanner aanwezig zijn. Deze is onder andere al aanwezig in de Lumia 950 en Lumia 950 XL van Microsoft. Deze scanner kan worden gebruikt als vervanger van de vingerafdrukscanner of pincode. De irisscanner is veel accurater dan de vingerafdrukscanner, maar de vingerafdrukscanner zal nog wel aanwezig zijn in de Galaxy S7.

Andere functies die volgens de bron aanwezig zijn is draadloos opladen en een USB C-poort. De USB C-standaard maakt het onder andere mogelijk om je toestel sneller op te laden en data sneller over te zetten.

Via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.