Specificaties Nieuwe 4,6-inch OnePlus-smartphone Opgedoken

OnePlusOnline is een benchmark opgedoken van een nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant OnePlus. Het gaat om een 4,6-inch toestel met zeer krachtige hardware, vergelijkbaar met de hardware van de OnePlus 2.

Momenteel is de OnePlus X met een 5-inch scherm het kleinste toestel van OnePlus. Het lijkt er echter op dat de fabrikant van plan is een kleinere smartphone op de markt te brengen, mogelijk de OnePlus 2 Mini. Via GFXBench is namelijk een toestel gelekt dat is voorzien van een 4,6-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 810-chipset, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera met 4K videomogelijkheden aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Het testexemplaar draaide op Android 5.1.1 (Lollipop).

OnePlus 2 Mini Benchmark

Of de gegevens kloppen is altijd even afwachten. Dergelijke benchmark-tests worden namelijk wel vaker vervalst, we moeten dus nog even afwachten of OnePlus volgend jaar een vierde smartphone op de markt zal brengen. Een dergelijk compact toestel met high-end specificaties zal volgens ons echter wel goed verkopen, omdat er momenteel te weinig compacte toestellen zijn met high-end specs.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.