OnePlus Sharge Pouch Is Powerbank, Oplader en Kabel In Één

De powerbankfabrikant Sharge heeft in samenwerking met de OnePlus Community de OnePlus Sharge Pouch onthuld. De OnePlus Sharge Pouch combineert een powerbank, een oplader en een USB-kabel in één product.

De accu van de OnePlus Sharge Pouch heeft een capaciteit van 10.000mAh en beschikt over twee USB-C poorten. De powerbank kan andere apparaten snel opladen dankzij de ondersteuning voor Quick Charge (3 en 4), Power Delivery (2 en 3) en SuperVOOC.

De powerbank en de bijbehorende oplader zitten aan elkaar vast met behulp van magneten. Deze oplader heeft ook een USB-C poort, waardoor het mogelijk is om drie apparaten tegelijkertijd op te laden. De bijbehorende rode oplaadkabel kan eenvoudig van het apparaat worden losgekoppeld om je apparaten mee op te laden. De fabrikant heeft de kabel voorzien van enkele beschermkapjes om de connectors te beschermen, zodat de kabel langer meegaat.

Mensen die de OnePlus Sharge Pouch willen kopen, kunnen zich registreren op de kickstarter van het product. Een releasedatum en adviesprijs hebben we nog niet.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.