“Xiaomi Max Krijgt 6,4-inch Scherm”

Xiaomi-logoDe aankomende Xiaomi Max krijgt een gigantisch 6,4-inch display. Dit blijkt uit gelekte foto’s die in de fabriek zijn gemaakt. Op de foto’s zien we alleen de paneel van de voorkant van de phablet. Foto’s van de volledige Xiaomi Max hebben we nog niet.

Grote smartphones zijn de afgelopen jaren heel normaal geworden, zo hebben de meeste toestellen tegenwoordig een 5,2-inch of 5,5-inch scherm. Een 6,4-inch scherm is echter wel heel erg groot en komt bijna in de buurt van een tablet-formaat.

Het paneel dat is te zien op de onderstaande foto heeft behoorlijk dunne randen en drie aanraakgevoelige knoppen onder het scherm. We zien geen vingerafdrukscanner, dus die zal mogelijk aan de achterkant worden geplaatst. Over de interne specificaties weten we nog erg weinig, maar waarschijnlijk beschikt de Xiaomi Max over een Qualcomm Snapdragon 820-processor. Deze processor is ook te vinden in de Samsung Galaxy S7, LG G5 en HTC 10.

Xiaomi Max scherm foto

De naam Xiaomi Max is gekozen via een poll op de website van Xiaomi. Het is nog onbekend wanneer de phablet op de markt zal verschijnen, maar de presentatie van de Max zal mogelijk volgende maand al plaatsvinden.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.