Samsung Werkt Aan Twee Uitvoering Van Galaxy Note 6

Samsung Galaxy Note 5Volgens de laatste geruchten test de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung momenteel twee verschillende uitvoeringen van de Galaxy Note 6, de opvolger van de Galaxy Note 5. Uiteindelijk zal Samsung echter slechts één uitvoering op de markt brengen.

Samsung zal de Galaxy Note 6 naar verwachting in augustus of september presenteren. De fabrikant werkt momenteel aan twee prototypes, aldus de geruchten. Volgens de bron verschilt alleen het uiterlijk van beide toestellen van elkaar. Zo heeft één prototype een normaal 5.8-inch display, terwijl de andere prototype, net als de Edge-toestellen, een gebogen ‘5.8-inch’ display heeft. Beide schermen hebben een QHD-resolutie van 1440 x 2560 pixels.

Samsung zou volgens de bron nog geen keuze hebben gemaakt welke van de twee prototypes uiteindelijk op de markt zal worden gebracht. Wel zal er slechts één op de markt verschijnen. De interne specificaties van beide prototypes verschillen niet van elkaar. Zo hebben ze beide onder andere een Samsung’s Exynos 8 of Qualcomm Snapdragon 823 processor, 6GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera en een accu met een capaciteit van bijna 4.000 mAh. De Galaxy Note 6 draait op Android N.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.