Samsung Galaxy S7 Active Opgedoken In Foto’s

Galaxy-S7-ActiveEr zijn enkele foto’s opgedoken waarop volgens de bron de Samsung Galaxy S7 Active te zien is. De Active-uitvoeringen van Samsung-toestellen zijn voorzien van een sterkere behuizing, zodat de smartphone geschikt is voor ruigere omgevingen.

De foto’s zijn verschenen via een Vietnamese site. Op de foto’s zien we de Galaxy S7 Active voor de Amerikaanse provider AT&T. De smartphone lijkt wat dikker dan de reguliere Galaxy S7 en is voorzien van een camouflageprint en een rubberen rand rondom het toestel om vallen en schokken op te kunnen vangen. Ook zijn er drie fysieke knoppen aanwezig aan de voorkant van de smartphone. De normale Galaxy S7 heeft alleen een fysieke homeknop, de andere twee zijn capacitieve knoppen.

De behuizing lijkt niet meer van metaal, maar van polycarbonaat en rubber. De interne specificaties blijven het zelfde. Doordat we nu al een toestel met het logo van de Amerikaanse provider AT&T te zien krijgen, zal de officiële introductie van de Galaxy S7 Active waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.