Sony Lanceert Uncharted: Fortune Hunter Voor Android

Uncharted Fortune Hunter AndroidDe Uncharted-reeks van Sony is razed populair, maar was tot nu toe exclusief verkrijgbaar voor de Playstation. Sony lijkt nu in te zien dat exclusiviteit niet de beste optie is en heeft deze week Uncharted: Fortune Hunter geïntroduceerd voor Android.

Uncharted: Fortune Hunter is een puzzelspel en heeft veel weg van Hitman GO en Lara Croft GO. De hoofdrolspeler Nathan Drake zal in de smartphone game geen avonturen vol schieten, puzzelen en ontsnappingen beleven, maar moet inplaats daarvan allerlei relikwieën verzamelen. Het spel telt in totaal 200 levels waarbij je het eindpunt kunt bereiken via verschillende wegen. Je kunt onderweg echter nog allerlei aanwijzingen en sleutels vinden. Deze sleutels kunnen weer worden gebruikt om allerlei schatten vrij te kopen. Uiteraard zijn er ook allerlei dodelijke vallen die je moet ontwijken.

UNCHARTED: Fortune Hunter is gratis te downloaden in de Google Play Store, maar er zijn wel in-app aankopen aanwezig. Het spel vereist Android 4.4 of hoger en ongeveer 150MB vrije ruimte.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.