“Samsung Galaxy X Met Opvouwbaar Scherm Komt Binnenkort”

Samsung-Rollable-OLED-prototypeVolgens verschillende bronnen zal het niet lang meer duren voordat Samsung de Galaxy X zal introduceren. De Galaxy X is de eerste smartphone met een opvouwbaar OLED scherm.

Eerder schreven we al dat Samsung werkt aan een nieuwe smartphone-lijn, waarbij alle toestellen worden voorzien van een opvouwbaar scherm. Hierdoor kan je de smartphone als smartphone en als tablet gebruiken. Ingewijde bronnen melden nu dat de eerste smartphone in deze lijn in 2017 zal worden aangekondigd.

Tijdens de SID 2016 conferentie in San Francisco toonde de Zuid-Koreaanse fabrikant een 5,7-inch oprolbaar scherm met een Full-HD resolutie. Samsung is dus duidelijk druk bezig met de ontwikkelingen van buigbare schermen. Samsung heeft ook een patent aangevraagd voor een toestel met een opvouwbaar scherm. Hierin zien we details over het scharnier systeem van het scherm.

Een introductiedatum van de Galaxy X is niet bekend, maar volgens de bronnen zal Samsung de traditie van twee flagship-toestellen per jaar in 2017 breken. Samsung zal in dat jaar naast de Galaxy S8 en de Galaxy Note 7 ook de Galaxy X als flagship-toestel introduceren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.