Samsung Galaxy Note 4 Krijgt Flexibel Display

Samsung-Flexibel-DisplayVolgens de laatste geruchten zal de Galaxy Note 4 er totaal anders uit  komen te zien dan de huidige Note-toestellen. Zo zal het toestel beschikken over een gebogen display waardoor het scherm tot over de rand gebogen zal zijn. Dergelijke displays heeft Samsung al eerder getoond aan het publiek, maar nog niet toegepast in een smartphone voor massaproductie.

De Samsung Galaxy Round, een toestel waarbij het display gebogen is, is nog geen groot succes. Dit komt mede door de hoge adviesprijs en de weinig toevoegende functionaliteit van het gebogen display. Bij de Note 4 zal het gebogen display meer waarde hebben, doordat er aan de zijkanten van het toestel notificaties of app icoontjes kunnen worden geplaatst. Ook zou het mogelijk zijn om je toestel te ontgrendelen via één van de zijkanten.

We kunnen de betrouwbaarheid van de bronnen niet bevestigen, maar het is wel bekend dat Samsung aan het experimenteren is met dergelijke displays. Samsung heeft zelfs ooit al een prototype-smartphone met een display aan de zijkant getoond.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.