Specificaties Nexus Marlin Opgedoken In Benchmark

Google Nexus - 5X 6PWekelijks duiken nieuwe geruchten op over de aankomende Nexus toestellen die Google samen met HTC later dit jaar op de markt zal brengen. Deze week zijn de specificaties van de Nexus Marlin opgedoken in een benchmarktest van AnTuTu.

HTC maakt twee nieuwe Nexus-toestellen die intern bekend staan onder de codenaam Sailfish en Marlin. De Sailfish is met een 5-inch display de kleinste van de twee. De HTC Marlin krijgt een 5,5-inch scherm. Van deze laatste zijn nu specificaties opgedoken in een AnTuTu benchmarktest.

Nexus Marlin AnTuTu benchmark

Volgens de benchmark draait de Nexus Marlin op Android 7.0 (Nougat) en is de smartphone voorzien van een Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Dit specifieke model heeft 32GB opslagruimte, maar waarschijnlijk komen er ook uitvoeringen op de markt met meer opslagruimte. Het scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Volgens de geruchten krijgt de Nexus Marlin een 3450mAh accu.

Zowel de Nexus Marlin als de Nexus Sailfish krijgen waarschijnlijk een USB-C-poort en een behuizing van metaal en glas. Beide toestellen draaien op Android Nougat en beschikken over vrijwel identieke hardware. Wel beschikt de Nexus Sailfish over een kleiner scherm met een lagere schermresolutie en een kleinere accu met een capaciteit van 2770mAh.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.