Details Cameramodule Lenovo Moto Z Gelekt

camera moto modDe Moto Z-smartphones van Motorola hebben ondersteuning voor zogeheten Moto Mods. Dit zijn hardware modules die aan de achterkant van de smartphone kunnen worden geklikt. Over de cameramodule, die waarschijnlijk later deze maand zal worden aangekondigd, is nu meer informatie uitgelekt.

Het is onduidelijk of de Camera Moto Mod, die je aan de achterkant van de Moto Z (Force) kunt klikken, gebruik maakt van de Moto Z-camera. Het lijkt er echter op dat de module is voorzien van een eigen camerasensor, omdat de lens in het midden van de smartphonne zit. De zoomlens op de module heeft een bereik van 10x optische zoom. Naast de zoomlens beschikt de module ook over een Xenon-flitser. Deze is krachtiger dan de normale ledflitser op de smartphone. Verder is er een fysieke zoom- en sluiterknop en een aan- en uitknop aanwezig.

Moto Z Camera Moto Mod

Volgens de bron wordt de cameramodule gemaakt door de Zweedse camerafabrikant Hasselblad. De module zal waarschijnlijk op 31 augustus tijdens een persconferentie op de IFA-beurs worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.