“Microsoft Stopt Productie Lumia-smartphones”

Microsoft-Lumia-650Het is geen nieuws dat Microsoft het niet erg goed doet op de smartphonemarkt. Microsoft zou daarom nog dit jaar willen stoppen met de productie van de Lumia-smartphones, aldus een anonieme Microsoft-medewerker.

De laatste Lumia-smartphone die Microsoft heeft uitgebracht is de Lumia 650. Deze 5-inch smartphone met Windows 10 is ondertussen al verkrijgbaar voor slechts 120 euro. Waarschijnlijk heeft Microsoft de prijs moeten verlagen omdat de Lumia 650 niet vaak genoeg over de toonbank gaat. Volgens de Microsoft medewerker gaat het zelfs zo slechts dat Microsoft vanaf december geen Lumia-smartphones meer zal produceren.

Er gaan al wel geruime tijd geruchten over een nieuwe Surface-smartphone. Deze smartphone zou vooral zijn gericht op de zakelijke markt. We kunnen helaas nog niet bevestigen of Microsoft inderdaad een nieuwe Surface-smartphone zal uitbrengen. Het lijkt er in ieder geval sterk op dat consumenten steeds minder keuze krijgen tussen het besturingssysteem op hun smartphone. Android en iOS domineren deze markt.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.