“Analist Verwacht Dat Galaxy S8 Minder Goed Verkoopt Dan Galaxy S7”

Samsung-Galaxy-S8-schermMing Chi Kuo, een analist die in het verleden meerdere keren over juiste informatie bleek te beschikken, verwacht dat de Galaxy S8 minder goed gaat verkopen dan de Galaxy S7. 

Ming Chi Kuo verwacht dat Samsung in 2017 minder Galaxy S8 en Galaxy S8+ exemplaren zal verschepen, vanwege het debacle met de Galaxy Note 7. Doordat deze phablet van de markt is gehaald zijn de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge het hele jaar Samsung’s flagship-toestellen gebleven. Hierdoor zijn in 2016 meer Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge exemplaren verkocht dan normaal.

Ook komen de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ dit jaar een maand later op de markt en zal Samsung dit jaar naar verwachting gewoon de Galaxy Note 8 uitbrengen. Hierdoor zal Samsung ondanks het verwachte succes minder Galaxy S8-toestellen verschepen.

Kuo schat dat Samsung in 2017 40 tot 45 miljoen Galaxy S8 en S8+-exemplaren zal verkopen. Vorig jaar verscheepte Samsung 52 miljoen exemplaren van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Uit eerdere berichten bleek dat Samsung hier zelf heel anders over denkt. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de productie van de Galaxy S8 namelijk flink opgeschroefd.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.