“Refurbished Galaxy Note 7 Krijgt Kleinere Accucapaciteit”

Samsung-Galaxy-Note-7Er zijn een aantal foto’s gelekt waarop vermoedelijke een refurbished Galaxy Note 7 te zien is. Als deze foto’s kloppen krijgt de aangepaste versie van Samsung’s vlaggenschip phablet een kleinere accucapaciteit dan voorheen.

Eerder schreven wij al dat Samsung van plan was om een gedeelte van de teruggestuurde Galaxy Note 7-toestellen opnieuw op de markt te brengen. Dankzij de onderstaande foto’s krijgen wij een beter beeld van wat Samsung heeft aangepast om de toestellen weer veilig te maken. Zo zien we onder andere dat de accu in de Note 7 is voorzien van een capaciteit van 3200 mAh, inplaats van 3500 mAh. Te kleine marges tussen de accu en de binnenkant van het toestel was de reden voor de ontploffende accu’s. Een kleinere accu moet dit probleem oplossen.

We zien ook dat de Galaxy Note 7 met typenummer N935 al draait op Android 7.0 (Nougat), terwijl de oudere Note 7 “N930” bij de introductie draaide op Android 6.0 (Marshmallow). Als laatste toont een foto de aanwezigheid van de stylus-ingang.

Waar en wanneer de aangepaste versie van de Note 7 op de markt zal verschijnen is nog niet bekend. Volgens de geruchten zal Samsung de phablet in ieder geval niet in de US, Canada of India uitbrengen. Ook zal Samsung een andere naam gebruiken dan ‘Note 7’. Samsung wil op deze manier paniek voorkomen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.