“Google Pixel 2 Krijgt Snapdragon 835 Pro”

Google-PixelDit najaar zal Google de Pixel 2 introduceren die waarschijnlijk beschikt over de nieuwste chipset van Qualcomm. Volgens de geruchten gaat het om een verbeterde versie van de Snapdragon 835, genaamd Snapdragon 835 Pro.

Google heeft eerder al aangegeven dat de fabrikant werkt aan een opvolger van de Pixel-smartphone. Ook zijn er al verschillende geruchten opgedoken over Google’s aankomende flagship-smartphone. Zo is er bijvoorbeeld geen koptelefoonaansluiting aanwezig en werkt Google aan een eigen processor. Ook zou Google een processor van Mediatek en Intel aan het testen zijn.

Slashgear weet nu echter te melden dat Google uiteindelijk heeft gekozen voor de Snapdragon 835 Pro, een processor die iets krachtiger is dan de huidige Snapdragon 835. Google’s eigen chipset zal mogelijk worden gebruikt in de Pixel 3, maar nog niet in de Pixel 2.

De geruchten zijn uiteraard niet te bevestigen. Zo is het onder andere nog maar de vraag of Qualcomm al zo snel klaar is voor de massaproductie van een nieuwe chipset. Ook wordt de Snapdragon 835 door Samsung geproduceerd. Deze Zuid-Koreaanse fabrikant gebruikt de chips waarschijnlijk liever zelf dan dat ze de chips verkopen aan een andere fabrikant.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.