Samsung Galaxy J2 Pro Is Smartphone Zonder Internet

Samsung_Galaxy_J2_ProSamsung heeft een wel heel opmerkelijke smartphone gemaakt. De zogeheten Galaxy J2 Pro heeft namelijk geen toegang tot 3G of 4G. Ook is er geen ondersteuning voor WiFi aanwezig. Kortom, een smartphone zonder internet.

Met de Samsung Galaxy J2 Pro wil het bedrijf zich richten op studenten, zodat ze in de klas niet worden afgeleid door zaken op het internet. “De Galaxy J2 Pro ondersteunt eenvoudige bruikbaarheid, zoals telefoon, bericht en camera, maar het is een product dat mobiele gegevens blokkeert“, aldus Samsung. “Het toestel moet zich concentreren op het leren en de behoeften van ervaren gebruikers die gevoelig zijn voor datakosten.

Ondanks dat de Galaxy J2 Pro slechts beperkte mogelijkheden heeft kost de smartphone toch nog 150 euro. Wel is de smartphone voorzien van een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, FM radio en de offline vertaalapp Diodict 4. Het 5-inch scherm heeft een QHD-resolutie en de accu heeft een capaciteit van 2,600mAh. Ook is er een microSD-kaart aansluiting aanwezig.

De smartphone zal eerst alleen in Zuid-Korea op de markt verschijnen. De kans dat de Galaxy J2 Pro later ook buiten Zuid-Korea verkrijgbaar zal zijn is erg klein.

via [metronieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.