Samsung Werkt Aan Gear Sport en Gear Fit 2 Pro

Samsung-Gear-Fit-2-fitnesstrackerVolgens verschillende bronnen werkt Samsung momenteel aan de Gear Sport en de Gear Fit 2 Pro. De twee wearables doken op op een supportpagina van Samsung en bij een aanvraag van het Amerikaanse FCC.

Samsung heeft verschillende wearables op de markt gebracht, waaronder de Gear Fit 2 fitnesstracker en de Gear S3 smartwatch. Volgens de laatste geruchten komt Samsung met een opvolger van beide toestellen.

De Gear Fit 2 Pro, de opvolger van de Gear Fit 2, is opgedoken op een support pagina van Samsung en in een aanvraag bij het Amerikaanse FCC. De nieuwe fitnesstracker kan net als de huidige Gear Fit 2 de bewegingen van de gebruiker registreren, maar er is nog niet veel bekend over de Fit 2 Pro. Wel zal de Fit 2 Pro beschikken over nieuwe sensoren die accurater je bewegingen kunnen bijhouden.

Samsung introduceerde de Gear S3 vorig jaar tijdens de IFA-beurs. De smartwatch beschikt onder andere over een draaibare rand, waarmee de gebruiker door het menu kan scrollen. Er is nu een nieuwe aanvraag bij de FCC binnengekomen voor de Samsung Gear Sport. Als we naar de naam kijken kunnen we concluderen dat Samsung meer aandacht wil besteden aan sport en fitness.

Samsung Gear Sport

Bij de aanvraag heeft Samsung een afbeelding meegeleverd, waarop we de achterkant van de Samsung Gear Sport zien. We zien op de afbeelding echter alleen de vorm van de smartwatch en de hartslagsensor.

Het is goed mogelijk dat Samsung de Gear Fit 2 Pro en Gear Sport op 23 augustus, tijdens de introductie van de Galaxy Note 8, officieel zal presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.