Special Edition HTC U Ultra Met Saffierglas Verkrijgbaar In Nederland

HTC U Ultra Special Edition SaffierEen paar weken geleden introduceerde de Taiwanese fabrikant HTC een ‘Special Edition’ van de HTC U Ultra. Deze uitvoering beschikt onder andere over saffierglas en 128GB opslagruimte. Via Duitsland is de smartphone vanaf 18 april ook in Nederland verkrijgbaar.

HTC heeft de special edition van de HTC U Ultra voorzien van saffierglas. Saffierglas is een stuk krasbestendiger dan bijvoorbeeld Corning Gorilla Glass. Saffier is na diamand namelijk het hardste materiaal dat we kennen. HTC heeft niet alleen de voorzijde voorzien van saffierglas, maar ook de opslagcapaciteit verdubbeld van 64GB naar 128GB.

De overige specificaties blijven wel gelijk aan de reguliere HTC U Ultra. Zo beschikt de smartphone over een 5.7-inch QHD scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels met daarboven nog een 2-inch scherm. Op dit kleine scherm worden HTC Sense Companion-notificaties, je favoriete contacten, apps, herinneringen en andere notificaties weergegeven. Verder is de smartphone uitgerust met een 2.1GHz Qualcomm Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel UltraPixel-camera aan de achterkant, een 16 megapixel UltraPixel-camera aan de voorkant, een 3000mAh accu, een USB C-poort en Android 7.0 (Nougat).

Op Amazon.de is de Special Edition verkrijgbaar voor 849 euro. Dit is 150 euro meer dan de reguliere uitvoering. Helaas is er wel een levertijd van 1 tot 2 maanden.

HTC U Ultra Special Edition saffierglas

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.