“Samsung Galaxy Note 8 Krijgt Adviesprijs Mee Van 999 Euro”

Samsung-Galaxy-Note-8Volgens de laatste geruchten zal Samsung de Galaxy Note 8 in augustus of september officieel presenteren. In de tweede helft van september verschijnt de phablet vermoedelijk op de markt. Techjournalist Evan Blass schrijft op VentureBeat dat de Note 8 een adviesprijs meekrijgt van maar liefst 999 euro.

Evan Blass is een bekende lekker die in het verleden vaker juiste informatie heeft gedeeld. Ditmaal schrijft hij dat de Galaxy Note 8 voor 999 euro over de toonbank zal gaan. Als dit klopt is de Galaxy Note 8 de duurste smartphone van Samsung tot nu toe.

Blass schrijft ook dat de Galaxy Note 8 beschikt over een 6,3-inch gebogen AMOLED-scherm met een 4K-resolutie en een beeldverhouding van 18,5 bij 9. Intern vinden we een 12 megapixel dual-camera met optische beeldstabilisatie, een vingerafdrukscanner op de achterkant, een Snapdragon 835 of Exynos 8895 processor, 6GB werkgeheugen en een 3300mAh accu.

De Galaxy Note 8 kost 100 euro meer dan de Galaxy S8+ en komt in de tweede helft van september op de markt in de kleuren zwart, blauw en goud.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jord schreef:

    Een bekende “lekker” ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.