“LG Zal LG V30 Eind Augustus Presenteren”

lg-v30Volgens Taiwanese media zal LG de opvolger van de LG V20 op 30 augustus presenteren, voorafgaand aan de IFA-beurs in Berlijn. De LG V30 beschikt volgens de geruchten over een groot scherm en een dubbele camera aan de achterzijde.

De V-serie van LG bestaat uit toestellen met een extra schermpje boven het reguliere scherm. Op dit scherm worden onder andere notificaties, de tijd en widgets weergegeven. Dit jaar komt LG al met de derde smartphone in de serie, waarvan al verschillende details zijn uitgelekt.

Volgens de geruchten beschikt de LG V30 over een OLED-scherm, met aan de bovenkant een uitsparing voor de front-camera. Intern vinden we waarschijnlijk een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte, een 13 megapixel dual-camera aan de achterzijde, een vingerafdrukscanner en een 3200mAh accu.

De LG V30 zal bij de lancering draaien op Android 7.1 (Nougat) en ontvangt kort daarna een update naar Android 8.0. Op 30 augustus krijgen we de smartphone voor het eerst officieel te zien tijdens een presentatie in Berlijn. De smartphone krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van tussen de 699 en 749 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *