Samsung Zal Galaxy Note 8 Op 23 Augustus Introduceren

Samsung-Galaxy-Note-8-RenderSamsung heeft uitnodigingen verzonden naar de media voor een evenement op 23 augustus. Samsung schrijft in de uitnodiging dat we dan “het ultieme multitasking apparaat” te zien krijgen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om de Galaxy Note 8, maar Samsung heeft dit niet officieel laten weten.

De Zuid-Koreaanse fabrikant zal het toestel op 23 augustus om vijf uur ’s middags Nederlandse tijd lanceren. Op de uitnodiging zien we een animatie van een stylus die de contouren van een smartphonescherm tekent. Vanwege deze animatie kunnen we met vrijwel zekerheid zeggen dat we op 23 augustus de Note 8 te zien krijgen.

Galaxy Note 8 uitnodiging animatie

De Samsung Galaxy Note 8 beschikt volgens de geruchten over een 6,3-inch display met een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9, een Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 3300mAh accu, een 12 megapixel dual-camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Uiteraard komt de Note 8 met een eigen stylus en zijn de randen rondom het scherm net als bij de Galaxy S8 minimaal.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.