“Google Pixel 3 XL Krijgt Draadloze Oplader-dock”

Google-Pixel-3-XL-conceptEr is nieuwe informatie opgedoken over de aankomende Google Pixel 3 (XL). Zo zou er in de Android P-code een aanwijzing gevonden zijn naar een specifieke draadloze oplader-dock. Ook krijgt de Pixel 3-serie net als de Pixel 2-serie ondersteuning voor Active Edge.

De afgelopen dagen duiken in eens steeds meer berichten op over de Google Pixel 3-serie. Zo verscheen eerst een foto van de screenprotectors, vervolgens een aantal renders, daarna foto’s van een prototype en nu meer informatie over de functies van Google’s nieuwe vlaggenschip-smartphone.

De nieuwe informatie is ontdekt door XDA-Developers en is gevonden in de code van de tweede bèta van Android P. Volgens deze code zal Google een specifiek dock voor draadloos opladen uitbrengen. De Pixel 3 zou geen metalen of plastic achterkant hebben, waardoor draadloos opladen mogelijk is.

Google zou voor de Google wireless charging dock een nieuwe techniek gebruiken en werkt hiervoor aan een nieuwe app genaamd ‘dreamliner’. Waar dreamliner precies voor zal dienen is nog onduidelijk.

Er is ook een aanwijzing gevonden voor Active Edge. Active Edge is een knijpbare zijkant, waarmee je verschillende acties kunt uitvoeren door in de smartphone te knijpen. Zo kun je bijvoorbeeld de Google Assistant oproepen of een alarm uitschakelen.

Google zal de Pixel 3 en Pixel 3 XL naar verwachting in oktober officieel introduceren. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we de geruchten van de afgelopen dagen kunnen bevestigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.