Samsung Stelt Lancering Galaxy Fold Uit

Gebroken-samsung-galaxy-foldSamsung heeft besloten om de release van de Galaxy Fold, die officieel op 26 april zou worden uitgebracht, uit te stellen. De uitstel heeft te maken met de schermproblemen die reviewers onlangs met ons deelden.

Vorige week deelden verschillende media die een reviewexemplaar van de Galaxy Fold mochten testen dat het scherm zeer snel breekt. In sommige gevallen lag het aan de tester, aangezien ze de beschermlaag van het scherm hadden gehaald, maar ook bij normaal gebruik zou het scherm al na enkele dagen kunnen breken.

Het was niet helemaal duidelijk of de schermproblemen alleen bij de batch voorkwam die reviewers mochten testen of dat het om een algemeen probleem gaat. Aangezien Samsung de lancering heeft uitgesteld lijkt het in ieder geval een groter probleem te zijn dan gewenst. Samsung zal de komende weken eerst onderzoek doen naar de problemen voordat het bedrijf een nieuwe releasedatum bekend zal maken. Het scherm moet versterkt worden en de handleiding moet uitgebreider worden.

Uit een eerste onderzoek zou blijken dat de defecte schermen mogelijk worden veroorzaakt door de spanning die op de onder- en bovenkant van het scharnier komt te staan wanneer het scherm wordt open- en dichtgeklapt.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.