“Samsung Galaxy Note 8 Vanaf 1 September Te Bestellen”

Samsung Galaxy Note 8Op 23 augustus zal Samsung de Galaxy Note 8 eindelijk officieel presenteren. Volgens de laatste berichten is het vanaf 1 september mogelijk om een pre-order te plaatsen.

De afgelopen weken zijn erg vaak specificaties en afbeeldingen van de Galaxy Note 8 opgedoken, waardoor we op 23 augustus waarschijnlijk voor weinig verrassingen komen te staan. Toch kijken we natuurlijk uit naar de officieel introductie, zodat we de phablet eindelijk in het echt kunnen bewonderen.

Volgens de laatste berichten kunnen in Zuid-Korea pre-orders worden geplaatst tussen 1 en 10 september. De toestellen zullen vervolgens tussen 11 en 14 september worden uitgeleverd. Op 15 september zal de reguliere verkoop starten.

Er zijn al veel specificaties van de Samsung Galaxy Note 8 uitgelekt. Zo beschikt de phablet vermoedelijk over een 6,3-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9, een Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3300 mAh accu, een S Pen, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De Galaxy Note 8 zal in drie kleuren op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 999 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.