Nokia 9 Te Zien Op 3D Renders

Nokia-9-renderEr duiken de afgelopen weken steeds vaker geruchten op over de Nokia 9, wat kan betekenen dat de officiële introductie niet lang meer op zich laat wachten. Ditmaal is er een 3D-render van de smartphone opgedoken, waardoor we een goed idee hebben van hoe de smartphone er mogelijk uit komt te zien. 

HMD Global heeft onlangs de Nokia 8 geïntroduceerd, maar volgens de laatste geruchten werkt de fabrikant nu al aan een nieuwe Nokia-smartphone. De Nokia 9 zou zijn uitgerust met high-end specificaties en een iets groter scherm dan de Nokia 8. Op de onderstaande 3D-render zien we het ontwerp van de Nokia 9 van alle kanten.

Volgens de geruchten beschikt de Nokia 9 over een 5,5-inch of 5,7-inch scherm. Waarschijnlijk is de smartphone net als de Nokia 8 uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 835-processor, maar als de Nokia 9 pas ergens volgend jaar zal worden aangekondigd, dan is een Snapdragon 845-processor ook mogelijk. Verder verwachten we een 13 megapixel dual-camera met lenzen van Carl Zeiss en een stof- en waterdichte behuizing. De adviesprijs zal waarschijnlijk ergens rond de 750 euro komen te liggen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *