“Snap Werkt Aan Nieuwe Spectacles”

SpectaclesSnap, het moederbedrijf van Snapchat werkt aan een nieuwe versie van de Spectacles-bril. De bril zou later dit jaar al op de markt verschijnen, aldus techsite Cheddar. Volgend jaar zou zelfs al een derde generatie van de bril worden uitgebracht.

Snap bracht vorig jaar een speciale bril met ingebouwde camera op de markt, waarmee gebruikers rechtstreeks Snapchat-video’s kunnen maken. De zogeheten Spectacles zijn nooit een succes geworden, maar toch werkt Snap aan een opvolger.

Volgens Cheddar zien we bij de tweede versie van de Spectacles nog geen grote veranderingen. Wel krijgen de camera en de software een update en komt de bril in nieuwe kleuren op de markt. Pas bij de derde versie, die in 2019 zal worden uitgebracht, zou er een tweede camera worden toegevoegd voor driedimensionale filmpjes. Ook krijgt de derde generatie mogelijk een nieuw design en een ingebouwde gps-chip. De derde generatie is met een verwachte prijs van 300 dollar wel een stuk duurder dan de huidige Spectacles.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.