“Honor Note 10 Krijgt 6000mAh Accu”

Honor-Note-10-render-1Huawei werkt momenteel aan de Honor Note 10, die volgens de laatste berichten onder andere zal worden uitgerust met een 6,9-inch scherm en een 6000mAh accu. Een dergelijke accu is vrij groot voor een smartphone of phablet.

Hoe de Honor Note 10 er precies uit komt te zien is nog onduidelijk, maar de boven en onderstaande renders, alhoewel we de renders niet kunnen bevestigen, komen waarschijnlijk redelijk in de buurt. Het scherm zou 6,9-inch groot zijn en de behuizing iets dikker dan 8 millimeter. Het scherm zou ongeveer 83 procent van de voorkant in beslag nemen, waardoor het toestel uiteindelijk een flink formaat heeft.

Volgens CNMO beschikt de phablet verder over een Kirin 970-processor, 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte.

Af en toe brengt een fabrikant een toestel op de markt met een uitzonderlijk grote accu, maar de meeste toestellen zijn uitgerust met een 3000 tot 3500 mAh accu. Een 6000mAh accu moet dan ook voor een interessante accuduur zorgen.

Honor-Note-10-render-2

Wanneer de Honor Note 10 officieel zal worden aangekondigd is nog onduidelijk, maar naar verwachting zal dit niet heel lang meer duren. Ook is het nog onduidelijk of de phablet in de Benelux op de markt zal verschijnen. De Honor 10 is hier wel verkrijgbaar.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.