In Deze Kleuren Komt De Samsung Galaxy Note 9

Samsung-Galaxy-Note-9-S-Pen-UnpackedDe artikelcodes van de nieuwe S Pen zijn gelekt. Dankzij deze artikelcodes weten we nu al in welke kleuren de Samsung Galaxy Note 9 zal worden uitgebracht.

Uit de artikelcodes zijn de kleuren-range van de Samsung Galaxy Note 9 af te leiden. De phablet komt in ieder geval in de onderstaande vijf kleuren.

> PN960BBEGWW: zwart
> PN960BJEGWW: grijs
> PN960BVEGWW: violet/paars
> PN960BLEGWW: blauw
> PN960BAEGWW: bruin

Het gaat hier om de kleuren van de S Pen, maar we gaan ervan uit dat de S Pen dezelfde kleur krijgt als de Galaxy Note 9. De kleur bruin is nieuw en kan van alles betekenen, namelijk licht bruin, donker bruin maar misschien ook met een meer goud-achtige tint. Op de uitnodiging voor de onthulling op 9 augustus is namelijk een goud-kleurige S Pen te zien.

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy Note 9 over een Exynos 9810-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een S Pen met Bluetooth-ondersteuning. Qua design zal de Note 9 niet veel veranderen en de adviesprijs zal rond de 999 euro komen te liggen. Samsung zal de Galaxy Note 9 op 9 augustus onthullen tijdens een presentatie in New York.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.