Nieuwe Louis Vuitton-smartwatch Heeft Snapdragon Wear 3100-chipset

Louis-Vuitton-Tambour-Horizon-smartwatchLouis Vuitton heeft de Tambour Horizon-smartwatch vernieuwd en voorzien van de nieuwe Snapdragon Wear 3100-chipset. Het uiterlijk van de Wear OS-smartwatch is niet veel gewijzigd.

Louis Vuitton is de derde fabrikant die een smartwatch op de markt brengt die is uitgerust met een Snapdragon Wear 3100-chipset, de nieuwste chipset van Qualcomm. Voorheen introduceerden Montblanc en Fossil al een smartwatch met Wear 3100-chipset.

De nieuwe chipset moet onder andere zorgen voor een langere accuduur. Zo gaat de smartwatch bij normaal gebruik een volle dag mee en vijf dagen als je alleen de tijd bekijkt in een speciale energiezuinige stand. Daarnaast is de resolutie van het scherm verhoogd en is de ring om het horloge interactief gemaakt. Het always-on-scherm heeft nu meer opties, waardoor je bijvoorbeeld de hartslag kunt tonen zonder dat dit impact heeft op de accuduur.

Het uiterlijk van de smartwatch is niet veel gewijzigd, maar we zien aan de zijkant wel een andere knop met reliëf. Hiermee kun je navigeren door de interface van Wear OS. Daarnaast is er nu een witte ceramische variant beschikbaar.

Louis Vuitton heeft zelf nog niet alle details bekendgemaakt, waardoor we onder andere nog niet weten vanaf wanneer de nieuwe Tambour Horizon-smartwatch verkrijgbaar zal zijn en hoeveel de smartwatch moet gaan kosten. Verwacht echter een prijskaartje tussen de 2500 en 3000 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.