Tien Miljoen Galaxy S5-toestellen Verkocht in 25 Dagen

Samsung-Galaxy-S5De Galaxy S smartphones van Samsung zijn elk jaar weer een groot succes. Het nieuwste model is zelfs altijd een groter succes dan zijn voorganger en dat is bij de Galaxy S5 niet anders. Ondanks de kritiek van consumenten dat de Galaxy S5 niet vernieuwend genoeg zou zijn, heeft Samsung binnen 25 dagen al 10 miljoen Galaxy S5 toestellen verzonden.

Samsung had 27 dagen nodig om de 10 miljoenste Galaxy S4 te verkopen. De Galaxy S3 deed daar vijftig dagen over, de Galaxy S2 vijf maanden en de Galaxy S zeven maanden. Hieruit kunnen we opmaken dat de Galaxy S-smartphones van Samsung steeds meer in trek zijn.

We moeten er wel bij zeggen dat dit niet betekend dat er al 10 miljoen Galaxy S5 gebruikers rondlopen. Samsung telt namelijk alle verscheepte toestellen, inclusief de toestellen die zijn besteld door winkels en providers. Deze toestellen liggen nog achter de toonbank, te wachten op een klant. Toch is het een indrukwekkende prestatie, helemaal nadat Samsung veel kritiek te verduren kreeg doordat de Galaxy S5 niet vernieuwend genoeg zou zijn.

De Galaxy S5 is sinds 11 april beschikbaar in 125 landen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.