“Honor Note 10 Te Zien Op Foto’s”

Honor-Note-10-teaser-headerOp het internet zijn een aantal foto’s verschenen waarop we mogelijk de Honor Note 10 zien. De grote smartphone zou beschikken over een 6,9-inch scherm en een 6000mAh accu.

Op de onderstaande foto’s zien we een Honor-toestel met een groot scherm zonder notch. De hoeken van het scherm zijn afgerond en de randen zijn vrij dun. De “Honor Note 10” ligt naast de Nintendo Switch, die een 6,2-inch scherm heeft. We zien dat het scherm van de Note 10 groter is. Volgens de geruchten gaat het om een 6,9-inch scherm.

De Honor Note 10 heeft waarschijnlijk de codenaam Ravel. Dit toestel is al opgedoken bij Geekbench. Volgens de gegevens van Geekbench beschikt de Ravel over een Kirin 970-processor, 6GB werkgeheugen en een 6000mAh accu. De phablet draait op Android 8.1 (Oreo).

Honor heeft op de Chinese social media site Weibo al de onderstaande teaser geplaatst. Het is nog onduidelijk of de Honor Note 10 ook naar de Benelux komt, maar de Honor 10 is sinds kort wel beschikbaar in Nederland en België.

Honor-Note-10-teaser

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.