Huawei Teaset Huawei Mate 20 Met Grote Accu

HuaweiHuawei heeft een teaser verstuurd voor de Huawei Mate 20. Dit toestel krijgt naar verwachting een zeer grote accu en moet gaan concurreren met de onlangs aangekondigde Samsung Galaxy Note 9.

Huawei heeft net als Samsung een smartphone-serie voor de wat grotere high-end toestellen. Samsung heeft de Note-serie en Huawei heeft de Mate-serie. Net als Samsung introduceert Huawei de nieuwe Mate-toestellen wat later in het jaar. Nu is het dus tijd voor de introductie van de Huawei Mate 20, die waarschijnlijk in oktober of november op de markt zal verschijnen.

Nu de media zich focust op de introductie van de Galaxy Note 9, heeft Huawei alvast een teaser verstuurd. Verschillende media ontvingen een pakket met daarop de tekst ‘Unpack this’. In de verpakking zat een kluis met daarin een teaser voor de Huawei Mate 20.

Huawei-Mate-20-teaser

De teaser lijkt zich te richten op de accucapaciteit van de Huawei Mate 20. We zien namelijk drie vlaggenschip-toestellen van de fabrikant met daarbij de accucapaciteit van elk toestel. De P10 Plus, de Mate 10 Pro en de P20 Pro gaan al lang mee op één acculading, maar waarschijnlijk moet de Mate 20 dit weer overtreffen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.