“Huawei’s Nieuwe Draadloze Oordopjes Op Te Laden Via Smartphone”

Huawei-Freebuds-2-ProDe Duitse website WinFuture heeft een persrender in handen gekregen waarop nieuwe draadloze oordopjes van Huawei en de nog niet aangekondigde Mate 20 Pro te zien zijn. Het lijkt erop alsof je de oordopjes kunt opladen met de smartphone.

De bovenstaande afbeelding suggereert dat het opladen van de zogeheten Freebuds 2 Pro met de Mate 20 Pro hetzelfde werkt als met een reguliere oplaadmat. Huawei liet tijdens de IFA in Berlijn weten dat het bedrijf de Mate 20 Pro op 16 oktober officieel zal introduceren. Naar verwachting komt Huawei op die dag ook met de FreeBuds 2 Pro.

Het opladen van de oordopjes kan draadloos, maar ook via een usb-c-kabel. Huawei zal ook een nieuwe oplaadmat introduceren. Het opladen van het doosje via usb-c duurt volgens WinFuture ongeveer twee uur. Via de draadloze oplaadmat is het doosje in ongeveer drie uur vol. De oordopjes zelf gaan drie uur mee voordat ze weer in het doosje moeten worden geplaatst. De adviesprijs zal waarschijnlijk rond de 150 euro komen te liggen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *