YouTube-update Maakt Live Streamen Makkelijker

YouTube-livestreamGoogle heeft een update uitgebracht voor YouTube die het uitzenden van live-video makkelijker moet maken. Er zijn nu twee manieren om zeer eenvoudig een livestream te starten.

Het starten van een live-stream is al een tijdje mogelijk op YouTube, maar het opzetten en opstarten daarvan was best een gedoe. Nu heeft YouTube een update ontvangen waardoor je op twee simpele manier een live-stream kunt starten.

De eerste manier is via de link youtube.com/webcam, waar je direct een livestream kunt beginnen. Je hoeft alleen maar een titel in te vullen en aan te geven wie de livestream mag bekijken. Vervolgens klik je door naar het live-scherm waar je nog één keer moet klikken om de livestream te starten.

De tweede manier om een livestream te starten is via het camera-icoontje met het ‘+’-symbool in de rechterbovenhoek van YouTube. Klik op dit icoontje en doorloop vervolgen dezelfde stappen als hierboven genoemd.

Google werkt ook aan een functie die livestreams op Android-toestellen makkelijker moet maken. Zo moet het mogelijk worden om gelijk vanuit de camera-app een livestream te starten. Deze functie zal als eerste worden toegevoegd op toestellen van Asus, LG, Motorola, Nokia en Samsung.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.