Werkt LG Aan Meerdere Opvouwbare Smartphones?

LG-logoLG heeft verschillende handelsmerken vastgelegd, waaruit op te maken is dat de Zuid-Koreaanse fabrikant mogelijk aan meerdere opvouwbare smartphones werkt. Het is echter ook mogelijk dat LG alvast meerdere handelsnamen heeft vastgesteld voor wanneer er nieuwe toestellen verschijnen.

In 2019 verwachten we de lancering van verschillende opvouwbare smartphones. We krijgen sowieso een opvouwbaar toestel van Samsung te zien en verwachten een vergelijkbaar toestel van Huawei. LG zal zich mogelijk aan dit rijtje toevoegen. Details over LG’s opvouwbare smartphone hebben we niet, maar we weten wel hoe de smartphone mogelijk gaat heten.

LG heeft deze maand namelijk drie handelsnamen vastgelegd bij de European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Het gaat om de namen Flex, Foldi en Duplex. De handelsmerken zijn geregistreerd onder Class 9. Dit betekent dat het smartphones zijn. We kunnen niet met zekerheid zeggen dat het om opvouwbare smartphones gaat, maar de namen doen dat wel vermoeden. Ook is het nog de vraag of LG de namen voor de zekerheid heeft vastgesteld of dat LG ook al echt aan deze toestellen werkt. De tijd zal het leren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.