“Nexus 5 Opvolger Krijgt Vingerafdrukscanner”

LG Nexus 5 hoesjesDe opvolger van de Nexus 5, die door LG zal worden gemaakt, krijgt een vingerafdrukscanner, aldus Onleaks. Er is namelijk een hoesje gelekt waarin een uitsparingen is te vinden die waarschijnlijk ruimte maakt voor een vingerafdrukscanner. Het is echter ook mogelijk dat deze uitsparingen is gemaakt voor een dual-camera opstelling.

OnLeaks lekt regelmatig juiste informatie, waardoor we nieuwe informatie van deze bron vaak serieus nemen. Ditmaal heeft OnLeaks foto’s gelekt van hoesjes voor de nieuwe Nexus 5 die Google samen met LG aan het ontwikkelen is. Aan de achterkant van dit hoesje zien we drie uitsparingen. Eén voor de flitser, één voor de camera en nog een derde waar waarschijnlijk een vingerafdrukscanner wordt geplaatst. Aan de zijkant zien we nog ruimte voor de volume- en stand-by-knop.

De opvolger van de Nexus 5 krijgt net als de huidige een 5-inch display. Veel specificaties zijn echter nog niet gelekt en het is ook nog niet bekend wanneer LG de opvolger van de Nexus 5 zal introduceren.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *