OnePlus Evenement Op 19 Augustus, Mogelijk Meer Informatie Over OnePlus TV?

oneplusOnePlus heeft een evenement ingepland op 19 augustus. De Chinese fabrikant werkt aan meerdere producten, waaronder de OnePlus 7T(Pro), maar ook de OnePlus TV. Het is mogelijk dat we de eerste TV van OnePlus tijdens het evenement te zien krijgen.

OnePlus CEO, Pete Lau, gaf vorig jaar al aan te werken aan een televisie. Onlangs dook de afstandbediening van de OnePlus TV op bij Bluetooth SIG voor certificatie en liet de fabrikant weten dat de televisie de naam OnePlus TV krijgt. Aangezien er steeds meer informatie opduikt over de TV lijkt de lancering van de OnePlus TV steeds dichterbij te komen.

Ishan Agarwal heeft op Twitter een afbeelding geplaatst die afkomstig is van OnePlus. We zien onder andere een bak popcorn, een Dolby Atmos logo en de datum 19 augustus. De afbeelding lijkt duidelijk gericht op mediaconsumptie. Het is dus mogelijk dat we op 19 augustus meer informatie krijgen over de OnePlus TV, alhoewel Ishan daar niet helemaal zeker van is.

Ishan_Agarwal_OnePlus_TV_8_augustus

Eerder schreven wij al dat de OnePlus TV waarschijnlijk in verschillende uitvoeringen op de markt komt. Zo kunnen consumenten straks kiezen tussen 43-, 55-, 65- en 75-inch. De TV heeft een 4K HDR scherm en komt zowel op de markt met een OLED-scherm als een LCD-scherm. De officiële lancering zal waarschijnlijk op 26 september plaatsvinden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.