“Motorola One Zoom Met Vierdubbele Camera Kost 399 Euro”

Motorola-One-Zoom-renderVolgens de laatste geruchten komt Motorola over een paar dagen met de One Zoom, die is uitgerust met een vierdubbele camera die 5x optisch kan inzoomen. De smartphone zou een adviesprijs meekrijgen van 399 euro.

De doorgaans goedgeïnformeerde website WinFuture heeft renders en specificaties van de Motorola One Zoom gedeeld. De smartphone zou, ondanks de naam, geen deel uitmaken van het Android One-programma. De One Zoom is volgens de fabrikant standaard geïntegreerd met Alexa, de spraakassistent van Amazon. Motorola krijgt hiervoor uiteraard een betaling van Amazon, wat waarschijnlijk de reden is dat Motorola de prijs van de smartphone relatief laag heeft kunnen houden. De Motorola One Zoom zou over de toonbank moeten gaan voor 399 euro.

Als we kijken naar de specificaties dan valt de vierdubbele camera meteen op. De camera zou bestaan uit een 48 megapixel reguliere lens, een 16 megapixel groothoeklens, een dieptelens en een 8 megapixel telelens die 5x optisch kan inzoomen. Het scherm is 6,4-inch groot en heeft een resolutie van 2340 x 1080 pixels en een druppelnotch voor de 25 megapixel selfie-camera. Intern vinden we een Snapdragon 675-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 4000 mAh-accu die dankzij TurboPower met 18 Watt kan snelladen.

Motorola zal de One Zoom tijdens de IFA-beurs introduceren. Deze beurs vindt plaats in Berlijn van 6 tot en met 11 september.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.