OnePlus 7 (Pro) Ontvangt Android 10 Developer Preview 5

Android-10Google zal later vandaag Android 10 officieel introduceren, maar gebruikers van de OnePlus 7 en 7 Pro kunnen alvast aan de slag met Developer Preview 5 van de nieuwste Android-versie. We gaan er vanuit dat de smartphones van OnePlus snel na de Google Pixel-smartphones een update naar de publieke versie van Android 10 ontvangen.

De high-end toestellen van OnePlus krijgen net als vorig jaar Developer Preview-updates, zodat ontwikkelaars en bèta testers alvast aan de slag kunnen met Android 10, en OnePlus in de tussentijd alle bugs en fouten kan oplossen voordat het bedrijf de publieke versie uitrolt. Bèta-testers ontvangen nu de laatste preview-update.

Android 10 moet de stabiliteit en systeemfuncties verbeteren. Daarnaast brengt Android 10 nieuwe functies met zich mee zoals bijvoorbeeld gesture-navigatie. We raden je niet aan om de Developer Preview te downloaden, tenzij je echt weet wat je doet. Anders is het het beste om nog even te wachten tot de officiële uitrol van Android 10, wat waarschijnlijk niet meer heel lang zal duren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.