Eerste Foto’s Van Samsung Galaxy Watch 3 Gelekt

Samsung_Galaxy_WatchDe aankomende smartwatch van Samsung, de Galaxy Watch 3, is voor het eerst gespot op foto’s. We zien twee varianten, met een 45mm en 41mm behuizing, die beide opnieuw zijn voorzien van een draairing rond het horloge.

De Samsung Galaxy Watch 3 heeft een certificatie voor de SAR-waarden gekregen waarbij een aantal afbeeldingen zijn gelekt. Deze foto’s werden geplaatst op de Zuid-Koreaanse website Naver. We zien op de foto’s een 45 mm-model en een iets kleinere 41 mm-model. Beide modellen hebben een metalen draairing, twee knoppen en een vermeldingen van de minuten rondom het scherm. De draairing van de grotere uitvoering heeft een ruwe afwerking terwijl de kleinere uitvoering een gladde draairing heeft.

Volgens eerder gelekte gegevens krijgt de Samsung Galaxy Watch 3 een nieuwe nog onbekende chipset, Corning Gorilla Glass DX-bescherming, 8GB opslagruimte, een hartslagmeter, een EXG-monitor, ondersteuning voor draadloos opladen, een MIL-STD-810G-bescherming en 5ATM-waterbestendigheid.

Samsung zal de nieuwe smartwatch waarschijnlijk begin augustus introduceren, samen met de Galaxy Note 20-serie en de Galaxy Fold 2

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.